Strömavbrott!

Igår kväll blev det strömavbrott. Ganska irriterande för strömmen försvann strax efter kl 19 när vi klev innanför dörren med matkassar efter att ha varit och storhandlat på ICA Matfors. Ibland kan strömavbrott vara mysigt och avkopplande men igår kändes det mest irriterande. Visste inte från början vad det berodde på och hur länge, stormade ju inte igår utan det var i förrgår.
På jobbet hade vi kommstörningar från lunch fram tills jag stämplade ut vid 16-tiden, fram och tillbaka, irriterande när man jobbar på helpdesk och inte kan regga incidenter.
Idag har vi distansarbetat och jag råkade störa Konrad i hans skönhetssömn genom att ta fram kameran.
Tog inte lång stund förrän han rullade ihop sig igen och sov vidare.
Coffy har också hållit sig lugn men efter lunch fick de vara ute i hundgården en stund i friska luften. I helgen tävlar Coffys son Tivo i “Skallkungen” som detta år går av stapeln i Storuman-trakten, vi håller förstås tummarna för Klingermyrans Tivo.
Törstig ekorre, alltid gulligt med djur som dricker.