Upp och ner!

I morse var det kallt och frost ute när vi klev upp strax före kl 6. Micke fixade morgonkaffet som inte smakade något vidare. Jag hade varit snål och köpt en annan sort än Zoega – ICA:s egna. Smakade förfärligt men det är bara att bita ihop och dricka tills det är slut.
Något annat som är vedervärdigt är doften av porslinsblomma. Extra starkt luktar den på kvällen men de sista dagarna har lukten legat kvar och nu kände jag att jag inte stod ut längre. Får ont i huvudet av lukten.
Klippte bort alla blommor och så fick dom följa med slaskhinken ut med potatisskal och annat matavfall.
Sen for jag iväg ut i skogen med Coffy. Att jaga med Coffy kan sluta precis hur som helst man vet aldrig vilket humör han är på.
Fint och stilla, perfekt jaktväder.
Idag var Coffy på rätt humör och ville samarbeta. Kändes verkligen som att vi var ett team, han och jag. Då är det som roligast.
Nästan prick 3 timmar var vi ute men tyvärr så vi just inte några skogsfåglar. Coffy hade några skall men jag kunde inte konstatera på vad och var det fågel så ville de inte sitta idag.
onrad deppar och är sur att det inte blev någon jaktsväng för honom. Micke fick vända hem för där han hade tänkt gå var det harjakt med stövare. På väg hem spelade radion “One kiss” med Dua Lipa, Calvin Harris. Min absoluta favoritlåt och jag längtade tillbaka till Porjus och Stora Sjöfallet. Önskar att jag kunde bo däruppe.