Jakttur med Coffy!

Ingen bra start på jaktturen, någon hade hällt ut kokt ris som Coffy naturligtvis hittade. Han älskar kokt ris och jag tänkte att nu får jag väl aldrig med mig honom men det tog inte särskilt lång stund så var det full fart.
troligt vacker dag att vara ute i. Lite svårt fotoljus, har inte så bra koll på vilka inställningar som gäller i det skarpa höstljuset.
Coffy kämpade på, han hade bra fart.
Vackert men fågeltomt.
Temperaturen steg, märkte snabbt att jag hade alldeles för mycket kläder på mig. Nere i dalen var det 0 grader och frost men uppe på höjden blev det snabbt varmt.
Coffy blev törstig men det fanns gott om små vattenhål där han kunde dricka.
Grön härlig gammelskog men inga fåglar.
Fint.
Sprang på en hel drös med rödgul trumpetsvamp, stod och funderade om jag skulle plocka men just då blev det ståndskall så det var bara att glömma. Kollade på pejlen och såg att Coffy var ca 200 meter bort. Försökte skynda mig men när jag hade 100 meter kvar tystnade skallet och jag såg på pejlen att Coffy sprang iväg. Typiskt när han äntligen hittat något så ville det inte sitta.
Här luktade det spännande.
Coffy hade lite svårt att slita sig härifrån, men kom när jag kallade på honom.
Inga fåglar här heller men jag träffade på en glad fiskeentusiast som skulle fiska och fika som var pratsugen och förmodligen hade skrämt bort alla fåglar där jag hade tänkt att gå.
Blev inte riktigt 3 timmar när vi for iväg med bilen för att hämta upp Micke och Konrad som jagade lite längre bort. Micke hade fått skjuta en tjäderhöna men sen blev Konrad skrämd av något (kan ha varit björn) och slutade söka.
For en sväng med bilen och tittade på vackra omgivningar.
Skönt att inte ha så bråttom hem.
En fantastiskt vacker höstdag.
Inte ens på vägarna var det några fåglar men det var många bilar som var ute och for.