Korta dagar!

För ovanlighetens skull lite lugnare på Telefonifronten på jobbet idag. Annars rätt rörigt då ombyggnation pågår och vi måste gå världens omväg för att komma in till våra platser. På eftermiddagen var det APT som vanligt, efteråt stämplade jag ut på min friskvårdstimme.
Försökte fota det fina adventsljuset uppe på Norra Berget i farten på väg hem.
Skymningen kommer snabbt över sjön Marmen.
Var optimistisk och trodde jag skulle hinna med att fota lite men när mörkret faller behövs stativ och det hade jag inte med mig.
Bråttom Bråttom, ljuset försvinner snabbt, trodde jag skulle hinna hem men icke. Sen full fart, byta vatten och sätta fram mat till hundarna, tända i vedspisen, äta rester, ta rätt på disken, fylla på fågelfrö. Hoppa in i Farmor-rollen och Face-Tajma med Hugo som var på prathumör. På med träningskläder och cykla 1,5 mil.
​Stjärnklart, -12,6 grader, isarna sjunger och det smäller i träden. Livet på landet.