Kämpigt!

Usch idag var det kämpigt på jobbet. Vi var kort om folk och det var kö på telefonen mest hela tiden. En del supportsamtal blir längre än andra, beror lite på om det är något krångligt eller om det är något enkelt.
Bytte fastedag till idag så det blev lite extra kämpigt eftersom jag har en tendens att bli jäkligt grinig när jag är hungrig.
Kylslaget inne när vi kom hem så vi skyndade oss att tända i vedspisen, sen blev det spenatsoppa med ägghalva och lite turkisk yoghurt. Skrev ihop en matlista och for sen in till Matfors för att handla, tanka och köpa maggot. Micke är sugen på att pimpla till helgen men jag är osäker på om jag törs ge mig ut på isen. Är mer sugen på att julpynta.
​Gotte-grisen Konrad, tror alltid att matte har godsaker på köksbänken. Nu var det salta pinnar och min mandelmassa som lockade.