1:a advent!

I morse var det då dags att tända första adventsljuset. Alltid lika mysigt men i år kändes det lite tungt.
Sov dåligt i natt, knävärk från helvetet och en Coffy som fick ont i magen och behövde gå ut flera gånger. Jag hör/märker direkt att det är något som inte står rätt till när någon av hundarna blir dålig på natten. Micke sover som en sten och märker ingenting.
Det gäller att passa på när chansen finns, brukar aldrig vara snöfri blankis häruppe.
Jag hängde med som stöd när det blev premiär för Micke att åka långfärdsskridskor. Han har gjort det tidigare men det är många år sedan och då visste vi inte ens om varandra. Jag äger inga skridskor och lika bra är väl det, tror inte att jag kan åka med mina knän och sen vill jag inte gärna ge mig ut på is om jag inte vet att den är supertjock.
Fin morgon men lite trist att det inte kunde fortsätta att vara minusgrader och frost, nu var det lite vatten på isen.
Lite ovan till en början …
Det sjöng om isen när Micke började åka.
Lycklig och glad gubbe 🙂
​Hemma blev det finbesök av gråspetthonan.