Ett och annat!

Min finaste spetskudde. Älskar verkligen när Coffy ligger och ser så där gullig ut. Min stora fina kille som nog har lite ADHD om nu hundar kan ha det. Inatt var det utgång igen, denna gång i ösregn och kolmörker vid 02.30-tiden. Hade sen jäkligt svårt att somna om. Många tankar som far i huvudet …
På kvällarna hör vi hur möss eller vad det nu kan vara springer i väggarna. Coffy funderar. Han har ju varit duktig och tagit några som kommit in i huset. Har fällor laddade nere men där har vi inte fått någon fångst ännu.
Måndag = fastedag, då dukar chefen upp till världens mysigaste adventsfika. Tog en lussebulle men hoppade pepparkakor, julmust och alkoholfria glöggen. Tyckte jag kunde fira med en lussebulle när jag nu vann veckans bildtävling på P4 Västernorrland.
Blev ganska så nervös när jag fick veta att jag vunnit och skulle bli uppringd kl 11.50 av programledaren Magnus Lejon för att vara med och prata på radion. Stängde in mig i ett litet samtalsrum. Gick väl hyfsat men avskyr att höra mig själv. Kul att bilden vann i alla fall och nu väntar jag på priset = en P4 Västernorrland-mössa i rosa 🙂