Nyårsafton!

Årets sista dag och det är nu man ska känna sig i partystämning redan när man vaknar. Tyvärr ville ingen partystämning infinna sig. Vaknade i vanlig ordning av att Coffy skällde och tyckte det var dags för uppstigning. Yr i huvudet i dag med. fick gå upp och lägga mig i sängen igen. Micke fick morgonrasta killarna.
Tråkigt väder, blåst och blötsnö som senare övergick till underkylt regn.
For in till Matfors för att hälsa på Malte i lägenheten och önska Gott Nytt. Sen vidare till ICA för att hämta Skaldjursplatån jag beställt och handla lite.
Tyvärr var skaldjursplatån en besvikelse. tyckte inte att något smakade särskilt gott. Dyrt och mycket hamnade på rävåteln. Tänkte försöka mig på att ta ett tjusigt nyårsfoto men har ingen inspiration. Går själv i underställ och är osminkad.
Gott slut och hoppas på ett bra 2019. Känner mig mest ensam, deppig och att det mesta känns som skit.