Deppardagar!

Har ett par riktiga deppardagar. Tappar liksom lusten helt när det är sånt hemskt väder ute. Regn, slask och is. All den fina snön smälter bort. Plusgrader och takdropp. Isgata och då är dubbskor ett måste.

Ett gäng gråsiskor har dykt upp vid fågelmatningen, annars händer det inte mycket där. Verkar som att fåglarna kommit av sig, går inte mycket frön just nu.
Gick ut en sväng för att få lite dagsljus, såg gråspetthonan sitta i en stor asp.
Har bara sett honan i år.
Uppgradering av ugglepinne 2.0.
Töväder och dimma.
Skulle vara så kul om ugglan kom tillbaka men jag vågar inte hoppas.
Talltita
Liten gråsiska
Är det ett spöke? Nix, blev glatt överraskad och uppspelt när jag tittade ut genom fönstret och fick se slagugglan. Har inte sett den sen förra vintern. Omöjlig att fota pga mörker och långt avstånd. Kl var 21.15 när jag först såg den, kl 22 när vi släckte ner för att krypa i säng satt den fortfarande kvar.