Hemmajobbartisdag!

Idag är det tisdag men inte vilken vanlig tisdag som helst. Det är min systers födelsedag. För ett år sedan satt vi på tåget hem från namngivningsceremonin i Göteborg. Idag är vi på varsitt håll. Jag jobbar hemma eftersom Micke blev inbokad på ett möte sent på eftermiddagen och syrran befinner sig hemma i Knivsta.
Den här underbara buketten med tulpaner fick jag av våra nya grannar för att jag ryckte in som jourhavande barnvakt en stund. Älskar tulpaner och buketten är helt underbar. Härligt med goda grannar.
Konrad vill alltid vara med på ett hörn, särskilt när det kommer till iplockning av disk i diskmaskinen.
Myspojken.
Sen verkar han vara lite sugen på att börja lösa korsord. Bra det, lite hjälp behövs ju ibland.
Stämplade ut på Friskvård direkt efter vårt APT-möte kl 15. Byltade på mig tjocka kläder och hämtade hundarna i hundgården sen ut på promenad i det härliga vintervädret.
Det blir alltid så vackra färger den här tiden på året. Coffy som verkar lite mer köldkänslig än Konrad hoppade på 3 ben ett tag men det gick snabbt över och sen var han sitt gamla vanliga Coffy.
Hade planerat en speciell runda men fick lägga om planen då det helt plötsligt körde upp en stor timmerbil precis strax bakom mig och hundarna. Fick snabbt ta skydd upp i ett skoterspår.
Så vackert men fortfarande inte så mycket snö, får se hur det blir helgen. Snösmocka har visst utlovats.
Fin prydnad i ett av träden.