Tranor!

För mig är det något alldeles speciellt med tranor. Blir så glad när de äntligen kommer tillbaka. I onsdags såg vi de första när vi for in till Matfors för att veckohandla. Då hade jag inte kameran med mig. Försökte fota i morse från bilen på väg in till jobbet men det gick inget vidare. 3 tranor stod vid iskanten men alldeles för långt ifrån varandra för att hamna på samma bild. Blev stressigt när det närmade sig en bil bakifrån så det var bara att ge upp eftersom Micke skrek “Nu kör jag”.
På jobbet hade man fått för sig att det var Morotens dag, kanske kul om man nu gillar morötter. Det gör inte jag. Coffy och Konrad hade slukat allt i skålen eftersom de älskar morötter.
Torsdag kväll = Antikrundan. Blev helt förälskad i den här fina John Bauer-tavlan.
Hundarna är först på plats när det är läggdags.
Bråttom att inta de bästa platserna.