Kyla och blåst!

Det kyliga och blåsiga vädret fortsätter, är riktigt less nu och längtar efter värme. Får mer värk i kroppen av kylan. Åkgräsklipparen är äntligen fixad så jag kunde klippa nere på lägdan häromkvällen. Ser så prydligt och fint ut när det är nyklippt.
Lilla fina ekorrungen fortsätter att komma till fågelmatningen men nu är fröna snart slut. Får bli stopp nu, kan inte hålla på och mata hela sommaren.
Hade som mest 7 ekorrar framme samtidigt men då blev det bråk och alla flög till höger och vänster.
Domherren väntar på sin tur – att det ska bli ledigt vid fröautomaterna.
Grönfinken gillar lövet med vatten.
Vid två tillfällen har en brun kärrhök flugit in över gården men jag har inte hunnit få fram kameran i rätt ögonblick. Sprang ut när jag såg den i går men den försvann, fick istället se bivråken för första gången i år sväva högt upp i luften. Har märkt att rovfåglar gillar när det blåser.