Slutet!

Är vaden och vristen är fortfarande svullna och en massa blod har runnit ner till foten. Ser ganska läskigt ut. Fortsätter att träna böj och sträck flera gånger om dagen. Så tråkigt men roligt att jag kan lyssna på podden “Fråga Agnes Wold” under tiden.
I onsdags tog Micke med sig Konrad för att handla och uträtta en massa ärenden. Då passade jag på att se min absoluta favoritfilm Jönssonligan-film på TV.
I torsdags hämtade vi paket på ICA inne i Matfors. Jag fick den här fina ekorren som Tuva pysslat till alldeles själv. Konrad ville förstås vara med och kolla.
Ännu en ny familjemedlem – Micke har köpt en riskokare.
Så gullig och fiffig.
Förrätt på nyårsafton – Micke har testat att göra sushi för första gången. Blev bara några provsmakbitar. Jag är dålig i magen och har inte så stor aptit. Magen har väl kraschat av alla värktabletter.
Resten av nyårskvällen ägnades i TV-soffan. Såg klart på serien “Bedragen” på SVtplay” och sen nyaste Beckfilmen på Cmore. Kroknade sen och kröp i säng vanlig tid.
Finaste nyårshälsningen kom från mitt finaste favoritgäng – Älskar er allihopa.