Uschligt!

Fick dåligt samvete över att jag och Konrad frossade i oss av kokoskakan jag bakade häromdagen så jag bakade en ny kaka. Denna gången Nalle-kaka, den blev fin men lite torr och inte lika god.
Läste ut Keplers “Lazarus” igår. Blev faktiskt lite besviken, tyckte den var lite väl våldsam och allt för overklig. Men lite kul var det att i ett kapitel på slutet handlade det om mina hemtrakter.
I morse tog jag bort bandaget. Ser helt OK ut men känns lite konstigt och läskigt. Lite mer ont har jag också eftersom jag tog sista morfintabletten igår morse. Känner mig uschlig och illa till mods idag. Kanske är det ändå lite abstinens trots nedtrappning.
Har inte fotat något med stora kameran på ett bra tag. Här några nötskrikebilder tagna igår. Den var bra sugen på späcket som Micke spikat upp.