Nytt år och töväder!

Eftersom vi skaffade nya mobiler i julhelgen så önskade jag mig nya lurar. De gamla lurarna som hör till Iphone funkar inte och jag kan heller inte ha in-ear-lurar som Micke har. Micke hittade de perfekta on-ear-lurarna till mig på ICA Maxi när han var dit för att veckohandla.
Vi beställde det här fina setet på Drakfrukt.se.
Bakade en ny omgång med kokos-tosca-rutor. En kaloribomb utan dess like, jävulskt gott och perfekt att ha i frysen och bara plocka fram om sötsuget pockar på.
Fredags-mys eller rättare sagt Trettondagsmys. Hemgjord sushi, alkoholfri öl och smärtlindring (Alvedon och Naproxen).
Vår nya granne med sin häst. Konstigt tyckte Konrad att det var att se en häst utanför huset.
Och så blev det töväder. Fy tusan så jäkla trist. Ser ut som att det ska hålla i sig hela veckan så nu lär det bli halt eftersom det verkar komma regn. Micke fick skotta taken till lill-boden och garaget igår. Julen städade vi undan i lördags, jag har slutat använda kryckorna, i alla fall inne. Magen har kraschat och jag är nu inne på sista veckan med Naproxen. När jag vägde mig i fredagsmorse, kände inte vågen igen mig. Hade gått ner får mycket i vikt.