En stilla jul!

Från igår kväll. När Micke kom upp i vardagsrummet med en godisburk var Konrad snabb på att komma efter. Sen ligger han och låtsas vara helt oberörd fast han egentligen är hur sugen som helst på att få smaka av godiset. Några gånger hostade han till som om han var sjuk, så gör han ofta när han vill smaka något.
Spännande på morgonrastningen. Färska lodjursspår i snön. Spåren måste vara bra färska eftersom Konrad blev så intresserad, började spåra och ville följa efter. Så gör han inte när det gäller gamla spår i snö.
Svårt att fota när det är kolsvart ute och jag bara har pannlampa och mobil men det måste ha varit en rejäl “kisse”.
Öppnade julklappen som hängde på brevlådan igår. Mumsiga kakor som Axel har bakat. Vi smakade till glöggen nu ikväll.
Vårt julbord 2023.Så gott och proppmätta blev vi.
Tittade på nya programmet på SVT – Jul med Astrid Lindgren. Konrad brukar inte bry sig om sånt som visas på TV så ofta. Nu fastnade han för den fina animerade filmen “Tomten och Räven”. Riktigt fin film. Sen gillade jag “Nils Karlsson Pyssling”.
Super har det också varit med David Batra som julvärd. Blivit många skratt i kväll. Han är ju bara för härlig.