Juldagar!

På juldagen satte vi oss i bilen tidigt för att åka ner till Kungsängen. Inte jätte kul att ge sig ut i trafiken den här årstiden. Vi tog 305:an ner mot Hassela, det gick bra. Blev ett stopp i Gävlebro där vi åt varsin räkmacka. Bodde hos pappa och sov i mitt gamla flickrum. Tog med oss en massa julmat som vi dukade upp till kvällsmat. Bjöd på julmumma och nubbe. På annandag jul åkte vi upp till Humana och hälsade på mamma. Vet inte om hon vet vem jag är längre men hon verkade glad.
Konrad fick följa med in. Micke släppte lös honom så han fick prova på livet som servicehund. Han charmade personalen, blev bjuden på digestivekex och hittade pepparkaksrester på golvet.
Efter besöket hos mamma styrde vi vidare mot Täby Kyrkby där vi åt god lunch.  Axel vill visa något för Micke.
Hugo visar en julklapp han fått från “farfar”.
Full fart på Axel och Hugo. Axel visade sina julklappstofflor.
Kaffe med kakor och godis som killarna har bakat.
Marcus och nya glasögonen. Mysigt att ses men alldeles för kort.
Dags att åka hemöver. Startade tidigt i månljus. Hemresan kändes dryg. Hemma var det svinkallt inne, fick elda både i vedspisen i köket och kaminen i vardagsrummet plus att vi tog varsin whisky och gjorde tabberas på chokladasken. Åt toast till middag, somnade sen i soffan och det blev tidig sänggång.