Snart slut!

Snart slut på skitåret 2023. Nu är det bara i morgon kvar. Igår fick Konrad smaka från sin julklapp han fick av Hugo & Axel.
En doggydonut från Doggybeakery i Stockholm. Han blev väldigt glad och uppspelt.
Sprang direkt in till soffan i kammaren för att smaska i sig godsaken. Det gick ganska så fort.
Vi for också iväg till Birsta för att veckohandla, där var det naturligtvis helt hysteriskt så jag är glad att vi kom därifrån med livet i behåll. Massor av människor både på Systemet och inne på ICA MAXI. Micke väntade paket som skulle komma till ICA Matfors så jag väntade i bilen och roade mig med att ta några selfies medan Micke rastade Konrad och sen hämtade sitt paket.
Älskar mössan jag köpte på höstmarknaden i Långskog.
Snön fortsätter falla. Börjar snart lika vintern 2018. Vi skottar och skottar. Är bra less på skottning nu, desto mysigare med lite utefika. Det var ett tag sedan. Konrad blev överlycklig. Han älskar när vi fikar ute. Nu lyxade vi till det med varsin glasskrämsbulle som vi köpte igår. Inte så kallt idag, bara -4. Passade på att klippa Konrads klor när vi ändå var ute.
Konrad tycker att vi tar för lång tid på oss innan han får smaka.
Då måste han ju bara skälla lite för att skynda på det hela.
Börjar likna fjällen. Svårt att veta vart man ska hä iväg snön.