Äntligen har det slutat snöa!

Äntligen får vi vakna upp till en morgon med klart väder. Fick se stjärnor för första gången på länge när jag rastade Konrad i morgonmörkret. Istället för snöfall är det rejält kallt men vad gör det, bara jag slipper skotta snö.
Kunde väl aldrig drömma om att jag skulle stå och handskotta vägen men det är ju ingen som kommer och plogar med traktor längre. Känns som det börjar bli dags att börja leta efter annat boende.
Köldrekord igår kväll men här stannade det och började sedan krypa uppåt.
Fin måne fotad hemma i Kungsängen hos pappa.
När det nu är så kallt passade vi på att testa det här med varmt vatten i kyla. Har pratat om det så länge. Ganska så läckert faktiskt. Gick ut efter lunch när Micke hade stämplat ut för dagen. Vi provade med två olika termosar och eftersom Micke har bättre schvung i kasten så var det jag som fotade.
Blev så nöjda med resultatet att vi sen drog igång jobbet med att plocka undan alla julsaker. Skönt när det är gjort.