Väderväxlingar!

Det har varit kö till späcket vid fågelmatningen när det har varit så kallt. Tyvärr är späcket redan slut och jag glömde kolla om det fanns sist vi var och handlade. Har varit svårt att få tag på späck i vinter. Här köar den större hackspetten, herr gråspett och en av alla nötskrikor. Alla tre är ganska glupska.
Vackert har det också varit med kyla och massor av snö. Det blir så otroligt vackra färger. Så här såg det ut i söndagsmorse. Då var det -26 grader och det knarrade massor när jag gick med Konrad.
Inte bara i fjällen det blir fina färger kan också hända hemma när det är kallt.
Ödegården.
Massvis med fluffig snö. Snöhögen skulle kunna bli en riktigt fin snögrotta.
Gången mot garaget.
Nu är det katastrof ute. Ser förfärligt ut. Vädret slog om till varma vårvindar och det är +5 grader och stormbyar. Ligger grenar från björkarna överallt, snön är ful, det har tinat undan massor. Skräpigt, vill inte ens fota och visa hur det ser ut. Nu är det icebugs som gäller när man går ut. Varför kan det aldrig vara lagom? Måste iväg till Apoteket och hämta ut ny blodtrycksmedicin. Jag som var så glad att jag fick ner blodtrycket och kunde sluta med Felodipin nu är det på väg upp igen. Var till distriktssköterskan igår och kollade eftersom jag sett vart det barkade iväg när jag har kollat hemma.