Några dagar i husvagnen!

Fattar inte varför det tog flera år innan vi kom på att vi kunde ha Dunken Donje med vatten i det smala skåpet precis vid husvagnsdörren istället för framme på bänken vid kaffebryggaren. Ja ja bättre sent än aldrig.
Sa till varandra att nu måste vi faktiskt åka upp till husvagnen. Vi har inte varit där sedan mitten av november trots att vi hela tiden säger att nu ska vi minsann åka dit lite mer. Sen kommer det hela tiden en massa hinder i vägen. Nu har det varit kyla, snömängder familj och annat som hindrat oss från att komma iväg. Sagt och gjort innan vi hann ändra oss packade vi ihop det vi behövde ha med oss och drog iväg i onsdags eftermiddag. Först blev det ett stopp i Matfors där jag gick på Apoteket för att hämta ut nya blodtrycksmedicinen och sen vidare in på ICA för lite handling. Naturligtvis blev det “total avstämning” och jag fick världens stresspåslag. Ska vi aldrig komma iväg. Ovant att köra upp i mörker men det gick bra, inga djur längs vägen eller andra trafikincidenter.
Här myser Konrad och jag medan Micke sitter och jobbar. Han har inte den bästa uppkopplingen häruppe och surfpotten försvinner med blixtens hastighet.
Så här gör Konrad när han vill något. Nu tycker han att det räcker med korsordslösning. “Dags att sticka ut matte”!
Lång promenad i fint ljus och med magisk himmel. Glömde starta klockan.
Mäktig himmel.
Renskiljningen pågick för fullt men vi åkte aldrig bort och kollade vid hängnen men Konrad och jag mötte de här tre renarna under en av våra promenader.
Smaskig sallad till lunch en av dagarna. Micke drack Kalhygge-ölen och jag testade suröl. Den gjorde verkligen skäl för namnet och var faktiskt Fruktansvärd. Kommer inte att köpa den igen men lyckades dricka upp allt.
Vi var helt ensamma på campingen. Blandade känslor på det, både skönt och nästan lite kusligt. Behövde inte skotta så värst mycket men fick bort snö från tak, markis och förstuga. Det kan känns lite krångligt ibland att vara här om man är många. Finns bara två toaletter, två duschar och ett diskutrymme.
Konrad fönsterspanar, jag löser korsord och är hemskt trött. Sov nästan ingenting natten mellan torsdag/fredag på grund av storm. Husvagnen gungade och det dånade utanför. Var ingen hit att rasta Konrad på fredagsmorgonen i kolsvarta mörkret, storm och med pannlampa.
Hann inte vara här länge förrän Konrad började kissa blod igen. Han blir alltid extremt uppjagad och upp i hejsan så fort vi kommer hit. Ska kissa helt hysteriskt och det är alltid bråttom ut på morgonen.
Lördagkväll och vi lyxar till det med att laga i ordning carbonara. Funkade bra att laga i husvagnen, tycker annars att det alltid är så krångligt det där med mat och matlagning när vi är här.
Riktigt gott blev det och till maten delade vi på en flaska vin.
Kom hem till Västergård igår eftermiddag. Så roligt att höra rapporter från Danmark och höra en massa dansk gladpop på radion i bilen. När vi hade packat upp och fyllt på med fågelfrön så hann jag se när Danmarks nya kung kom ut på balkongen. Inte varje dag en drottning abdikerar.
Sen var det som om luften gick ur mig. Tvättade en maskin med smutskläder, tillbringade sen resten av kvällen i TV-soffan. Vi hann med att se både Renées brygga och Bäst i Test innan vi kröp i säng.