Det här med Garmin-klocka!

Solen visade sig idag, det var bra länge sedan. Nu var det nästan att den orkade upp över trädtopparna, strålarna lyste in genom fönstret i kammaren där Konrad låg och njöt en stund. Än dröjer det ett tag innan den värmer men det blev tillräckligt ljust för att jag skulle hinna se hur smutsigt och dammigt det är på vissa ställen.

ermometern visade -18 i morse så nu är det fina isrosor på fönstret i vardagsrummet.
Innan vi åkte till husvagnen i onsdags städade jag nedervåningen. Fällde ihop bäddsoffan, tycker att det ser lite prydligare ut men det är inte lika mysigt. Konrad är inte så nöjd över detta tilltag. Får se hur länge det dröjer innan det blir som innan.
Körde ett cykelpass direkt efter morgonrastningen av Konrad, det gick tungt, men då är det skoj med Garminklockan.
Det är också kul att kunna göra en egen urtavla.
Mer knasigt är det här med sömnresultatet. I natt t ex sov jag som vanligt inte särskilt bra men klockan tycker att jag har sovit bra.