Träligt!

I onsdags och torsdags vräkte snön ner, känns helt tröstlöst. Det räcker verkligen med snö nu.
En stunds uppehåll men himlen mörknade på och det började toksnöa igen. Försöker man gå ut och skotta fylls det på med ny snö direkt.
Konrad sitter i fönstret och trånar efter ekorrar. Än har vi inte märkt av någon förändring sen implantatet sattes in. Idag har det gått en vecka.
Gick ut och sopade av bilen men det var helt onödigt. Efter en stund var det lika mycket snö igen. Micke, stackaren körde snöslunga i 3 timmar efter avslutad arbetsdag. Ingen höjdare att behöva gå med vår lilla slunga hela vägen ända ner till brevlådorna, är väl kanske 800-900 meter hela sträckan. Jag fixade Janssons Frestelse till kvällsmat. Drömmer ibland om ett annat boende men det dyker ju aldrig upp något bra.
Lördag kväll, tittar på Rapport och vädret i väntan på “Stjärnorna på Slottet”.
Söndag – Micke fixade superbrunsch. Så gott med pintobönor, äggröra och bacon samt hembakat surdegsbröd. Var mätt i flera timmar. Blev sen en sväng till Patrik och Gunilla i Långskog. Inte lika kallt idag så vi tyckte att vi kunde lämna huset.
Vädret pendlar fram och tillbaka, från -28,5 ena dagen till +4 nästa dag. Sjukt jobbigt och irriterande. Snöade halva dagen igår, sen blev det regn och en hel del snöskottning igen. Har tittat ikapp alla avsnitt av “Love is Blind” så nu måste jag vänta till fredag innan det går att se nästa avsnitt. Är helt fast i den serien.
I morse vet jag inte vad som hände, sov till 06.50, vaknade av att det surrade i klockan. Då blev det full fart och bråttom ut med Konrad. Cyklade ett pass när alla morgonsysslor var avklarade. Gick skapligt. Sakta sakta märks det att dagarna börjar bli längre.