Långtråkigt!

Det är segt nu och så himla långtråkigt. Dagarna är oändligt långa ändå känns det som att jag inte gör något annat än går och lägger mig när jag står vid sängkanten och klär av mig på kvällen. Det är samma samma hela tiden. Gå ut med Konrad, mata fåglarna, sopa, städa, bära in ved, skotta bla bla bla. Tände ljuslyktan i kammaren i morse för att det skulle kännas lite mysigare. Har tappat sugen på att fota, det dyker inte upp något spännande varken på djur- eller fågelfronten.
Här ligger han “Mitt hjärtas fröjd och eviga längtan”. Har abstinens efter flera avsnitt av “Love is Blind”. Sträckkollat och är nu ikapp. Måste vänta till på fredag. Så surt.
Köpte tulpaner igår när vi var iväg till affären. Det är här inne jag tillbringar mesta tiden om dagarna.
Äkta makar nr 2 blommar nu.
Kollade på det jag missade igår kväll när jag somnade i soffan. Förstår inte att jag har så lätt att somna där sen när jag lägger mig i sängen är det helt hopplöst.
Tulpanbukett nr 2 hamnade på köksbordet.
Löser många korsord, glor på datorn och på mobilen.
En gång i veckan åker vi iväg för att handla. Oftast på onsdagar men vädret och ibland annat styr så igår bar det iväg till Birsta eftersom det skulle snöa idag. Vi brukar knåpa ihop en matsedel för hela veckan och så handlar vi det som behövs plus lite annat som saknas. Blev en vända in på Systemet, Blomsterlandet och middag på Max när vi ändå var i farten.