Jakt och besök – dag 4!

Dags för en ny jaktsväng. Denna gången med Konrad. Vaknade till vid 04.30-snåret av att hundarna började skälla och så hörde jag att det kom en bil farandes i full fart. Lite läskigt så där när man står med husvagnen ute i ingenstans men misstänkte att det var björnjägare som var ute och letade björnbajs.
Micke och jag startar gärna våra turer på morgonen och jagar på förmiddagen. Blir för varmt för hundarna senare på dagen vid den här tiden på året.
Hade inget flyt så jag kände mig ganska så less. Konrad jobbade på riktigt bra, men jag var inte alls i form.
Micke kom tillbaka från sin runda med Coffy som hade slutat med en fågel i säcken. Tråkigt nog har Coffys pejlhalsband börjat strula och tappar kontakten.
På eftermiddagen fick vi besök av Jonas och Jalle (Sörlidbäckens Jalapeno). Solen strålade och det blev riktigt mysigt. Vi kunde sitta ute hela tiden. Riktigt skojigt var det. Mycket hund och jaktsnack, vi fikade, och åt middag tillsammans.
Finaste Jalle låg så fint i bilen och var cool.
Våra killar var inte lika glada åt att det kom en hanhund på besök. Mest sur var Konrad i vanlig ordning. Är så glada att vi har skiljevägg mellan burarna i bilen för jösses vad osams Konrad och Coffy blev härom kvällen. Kan lätt bli så när det är jakt och de är trötta.
Coffy har som vanligt svårt att koppla av när han får komma in i husvagnen (han är i och för sig likadan hemma i huset). Konrad är raka motsatsen och gör just inget väsen av sig.