Summering av fågeljaktpremiären!

Nu börjar nötskrikorna komma fram. Flera stycken dök upp idag på förmiddagen. Har inte sett några på hela våren/sommaren.
dag var det Konrad som fick vila och Coffy som fick följa med husse till skogen. Oj vilket liv det blev på Konrad när husse tog på sig jaktkläderna.
Passade på att städa på övervåningen medan Konrad låg och deppade å inte gjorde något väsen av sig. Han har inte förstånd nog att förstå sitt eget bästa att han behöver vila annars hade jag ju kunnat gå en jaktsväng med honom.
Ett bra avslut på premiärveckan blev det för Micke och Coffy som kom hem med en orrtuppkyckling. Hade varit kul om det blivit en “svartorre” men man får vara glad och nöjd för det lilla. När Coffy nu har jobbat jätte bra de senaste jaktturerna och inte spårat ur och börjat jaga hare.
Summering av fågeljaktspremiären: Så här kul var det länge sedan vi hade, bra med fågel men mestadels orre. Tjädrarna är det inte lika gott om men varit i ett par kullar och någon äldre fågel. 11 åglar i säcken hittills för team Åsman, 5 för Konrad och 6 för Coffy.