Fina kvällar!

Dagarna går, vi är redan en bit in i september. Kvällarna är fina med korta. Mörkret faller snabbt.
Fina färger precis när solen håller på att gå ner.
Hösten kan kännas både gruvsam och vilsam. När kvällarna är ljusa känns det stressigt för man har knappt tid att gå och lägga sig. Det är så mycket man vill se och uppleva ute i naturen.
Gillar när dimmorna stiger och det ser lite trolskt ut.
På onsdag är det fullmåne men jag tycker att den nästan ser full ut redan i kväll. Gick ut en sväng till husvagnen, hörde sparvugglans mjuka “pjuh” nere från vår skog. Blev sugen på att börja mata fåglarna direkt för att se om den kommer och sätter sig på vakt uppe vid huset igen som den gjorde hela vintern.
Idag startar älgjakten här i Västernorrland och vi var tillbaka på jobbet igen. Där hade det varit rena sjukstugan förra veckan. Hoppas man inte blir smittad nu. Var till frissan efter jobbet och håller nu på att försöka packa inför min resa till Göteborg. Ska jobba där ett par dagar och samtidigt hälsa på Jakob, Tanja, Signa och Tuva.