Göteborg!

Ja det var ett tag sedan jag skrev något här. Har varit bortrest och inte haft kamera och dator med mig. For till Göteborg i tisdags (5 september) direkt från jobbet. Köpte en bok på Arlanda för att fördriva tiden. Planet från Arlanda till Göteborg var försenat.
Med min vanliga otur så blev planet ännu mer försenat då vi hamnade mitt i “rusningstrafiken” och det var minst 12 plan på kö som skulle lyfta före oss.
Flygresan gick bra trots bytet av plan på Arlanda. Vädret var jätte fint under större delen av resan men när jag kom fram regnade det. Tur nog stod taxichauffören kvar och väntade och kunde köra mig hela vägen ut till Hisingen och Jakob och Tanja..
Jobbade onsdag och torsdag i Göteborg men efter jobbet och hela helgen fick jag umgås med den här lilla krumeluren. Tuva mitt nyaste barnbarn som nu är 7 veckor.
Fredag tog jag flexledigt. Tanja, jag och Tuva for in till stan. Åkte till Trädgårdsföreningen och gick in i det stora växthuset.
Tyvärr var inte vädret det bästa men så är det väl ofta i Göteborg. Provade på att åka färja över till Hisingen. Har ätit en massa god “veggomat” Åkt spårvagn massor av gånger. Ätit ute på Cyrano, varit barnvakt, bäbisgosat. Slappat och bara haft det så himla gott. Länge sedan jag sov så gott om nätterna.
Lite fina saker från Tuvas rum.
Allt roligt har ju tråkigt nog ett slut. Så var det dags att fara hem. Jag grinade naturligtvis i vanlig ordning flera gånger. Planet från Landvetter till Bromma var ordentligt försenat. Fick sen sitta länge och vänta på Bromma flygplats. När vi var i luften vid Gävle trakten passerade vi ett stort åskmoln där jag såg flera blixtar. Kändes som en Marvelfilm. 
Hemma hade en spindel vävt nät vid min tandborste. Var kanske tur att jag kom hem.