Fågelmatningen 2017/18!

När jag var nere i Göteborg passade Micke på att göra ett sånt här fint fågelmatningsarrangemang. Vi ville nämligen prova att ha fågelmatningen på andra sidan huset. Igår fyllde jag på med nötter, talgbollar och solrosfrön men än har ingen liten fågel dykt upp. Igår kväll och förmiddagen har det regnat och sen har vi ju varit på jobbet hela dagen.
Det ska bli mycket spännande att se om det funkar. Jag kommer i och för sig inte kunna fota på lika nära håll som när jag stått i hallen. Hoppas på många fåglar och helst några nya arter.
Undrar så vem/vilka det är som äter upp de få stackars äpplena vi får för första gången på vårt lilla äppelträd. Idag åt vi upp 2 trots att de inte var riktigt mogna. Ser ju ut som att det skulle vara fåglar men har inte hört att fåglar brukar äta äpplen från träd. Tråkigt är det. Räven har lämnat visitkort på spången till trädgårdslandet.
Hösten kryper närmare och närmare. Nu börjar löven gulna och många har redan trillat av. Tror inte att vi behöver klippa gräset så många gånger till.
Killarna är uttråkade, de vill helst vara ute i skogen. Coffy är varm och flåsar. Konrad roar sig med en bit från ett älghorn.