Bättre fly än illa fäkta!

Igår morse dök det upp en räv nere på lägdan och det blev ju förstås ett herrans liv på hundarna som låg inne i fönstret och spanade som vanligt. Räven hade väl tänkt sig en annan rätt men blev väl lite orolig eller fundersam när den hörde Coffy och Konrad skälla.
Med full fart vände den tillbaka mot vår skog igen. Bäst att vara på den säkra sidan.
Precis vid ingången till vår skog stannade den upp, lyssnade och tittade. När den såg att kusten var klar kilade den bara en liten bit och satte sig sedan ner och började göra morgontoalett. Helt fräckt och retfullt varpå våra hundar nästan fick frispel.
​Ingen brådska här inte den tvättade sig och kliade sig, tog det riktigt lugnt innan den behagade kila vidare.
Tyvärr inte perfekta bilder, blev suddiga för att jag fotade genom vårt knasiga fönster.