Minusgrader!

Äntligen börjar det likna något. I kväll är det minusgrader ute. Termometern visar nu -1,7 grader. Det är stjärnklart och helt underbart. Inne eldar vi och myser.
Vi har mest granved eftersom det är granarna som envisas med att blåsa omkull när det är storm och dom måste vi ta rätt på först på grund av risken med barkborre. Funkar ändå ganska bra med gran, det sprakar hemtrevligt i vedspisen.
Killarna har fått sin kvällspromenad och är som vanligt nöjda.
Kung Coffy, som fyller 6 år i december. Här ligger han på sin favoritplats.
Coffy börjar få sin fina, tjocka vinterpäls. Vi skulle verkligen behöva komma ut i skogen, nu var det ett tag sen men det är svårt att få till det med jaktdagar när man måste jobba och de samtidigt är älgjakt.
Mattes lilla polis. Konrad håller koll på det mesta.