Knasboll!

Konrad gör precis som Coffy. Envisas med att peta in leksaker eller ben under soffan i kammaren eller någon av byrå.erna Sen försöker han själv peta ut leksaken eller benet, går inte det så vill han förstås att matte ska plocka fram sakerna. Svante vår allra första norrbottenspets gjorde precis likadant.
Jag förstår ju att det är ett sätt att få uppmärksamhet. De är ju inte dumma spetsarna och är matte eller husse tråkig så … ja, då får man ju hitta på något.
En riktigt kylig natt har det varit, termometern visade på -6,2 när vi klev upp i morse. Det var alldeles vitt och frostigt ute. Nästan hela dagen hann gå innan allt tinade bort.
Jobbade hemifrån idag och det var en pers, mycket som krånglade. VPN-anslutningen åkte upp och ner. Inte bara för mig och Micke utan för nästan alla som distansarbetade. Det löste sig efter ett par timmar men sen blev det en massa annat knas.
Kastade ett öga genom fönstret mot fågelmatningen och fick syn på en ensam liten pilfink. Ingen vanlig gäst hos oss här ute på landet. Kul att jag hann se den för den stannade inte så länge.
​Bergfinkarna håller sig kvar fortfarande och det går åt massor med nötter, solrosfrön och talgbollar.
Efter jobbet tog Micke en kick-bike-tur med hundarna. Det var länge sedan, bra att det får springa av sig nu när det blir dåligt med jakttillfällen. Sen blev det pannkaka med vispgrädde och hjortronsylt till middag och 2 avsnitt av “American Odyssey” på Netflix.