Spår, snöväder och julklappar!

Nobspojkarna är ju bra roliga. Slängde en blick genom fönstret i hallen och såg att de låg tätt tillsammans och tittade ut genom Konrads kojdel. Skyndade mig efter kameran för de såg så vansinnigt gulliga ut men som vanligt märkte dom att jag tittade ut genom fönstret så Konrad förstörde allt genom att direkt springa ut och sätta sig vid grinden.
På bäcken nere i skogen var det spår över isen, de kom upp från ett hål. Svårt att avgöra om det är spår efter mink eller möjligtvis utter. Vi har ju sett spår efter utter därnere tidigare vintrar men då har det varit det karaktäristiska spåret efter utter som åker på magen.
Skatorna fortsätter att hålla sig i närheten av fågelmaten.
Gisslandrama – Tomten hålls fången i Västerbränslan. Hur ska det sluta??!!
Två julklappar kom upp på tavelväggen i vardagsrummet.
Började snöa mitt på dagen igår och sen fortsatte det hela natten. Ett tag blåste det väldigt våldsamt så snön yrde överallt. Jobbade hemma idag, försökte skotta lite innan jag gick ut med hundarna. Jätte jobbigt att gå med dom i djupsnö. Konrad ville inte ens bajsa.
Strax före lunch fick vi plogat på vår lilla väg. Micke fick köra i omgångar med snöslungan. Efter jobbet for vi iväg för att handla men det tog stopp i Mellangård vid Allstugan. Plogtraktorn hade farit av vägen i morse och låg på snedden. Bärgare var där och det var fullt pådrag för att få traktorn på rätt köl. Vi fick vända och åka Vrångtjärnsvägen och sedan via Långskog.

Provsmakade sen Älgörtssaften vi fick i julklapp av Jakob och Tanja. Den var jätte god. Godare än vad jag trott. Gillade aldrig riktigt den som mamma brukade koka.
Hämtade ut mina 2 nya My-muggar som legat och väntat sedan före jul.
​Konrad verkar tycka att matte ska göra något av recepten i den fina receptboken för hundar som han och Coffy fick i julklapp av Hugo & Axel.