Barnbarn och klass 2-varning!

Igår kväll kom Sandra, Robin och Jackson på middag. Jätte kul eftersom det var ett tag sedan.
Det är så kul att se att Jackson har morfar Micke som favorit. Morfar skulle torka snor som rann ur näsan när han blev lite ledsen efter att ha sprungit in i ett bordshörn när Coffy blev för våldsam med sin “uppvaktning”.
Morfars supergoda deluxe-lasagne gick också hem. Tur att vi hade grädde i frysen som vi fick paniktina eftersom jag tappat minnet tidigare idag och gjort varm Oboy på mjölken som skulle vara till ostsåsen.
Eftersom det var kolsvart ute så blev det inte så lång skotertur, bara en lite sväng ut från garaget.
Nu på morgonen gruvar vi oss för klass 2-varningen för stormbyar som SMHI har utfärdat för Västernorrland och Jämtland. Vi laddar mobiler och datorer om strömmen ryker å funderar på vart vi ska rasta hundarna ordentligt innan det drar igång. Håller tummarna att det inte blir så farligt.