Kylan fortsätter!

Nej idag skulle det minsann inte bli lika kallt som igår sa man på radion och SMHI-appen visade också på lite mildare temperatur. Trots detta var det -22,7 när jag klev upp i morse. Det var iskallt på nedervåningen så någon dusch kom inte på fråga. Hinner inte elda innan vi ska till jobbet.
Micke skyndande sig upp på övervåningen när vi kom hem och tände i kaminen så vi “dubbeleldar” i kväll.
Konrad passar på att värma upp sig. Hundarna tyckte nog att det var skönt att få komma in. De har ju fina kojor med värme i att vara på dagarna när vi jobbar så de behöver inte frysa. Konrad verkar klara kyla bättre trots att han är mindre och har tunnare päls. Han blir pigg, busig och vill leka medan Coffy gärna kan börja hoppa på 3 ben om det är för kallt.
Hög mysfaktor. Vi samlade hela gänget för att njuta av värmen och tina upp oss. Även på jobbet är det kallt och dragit. Som vanligt hänger inte termostaterna med vid väderväxlingarna i den stora byggnaden.
Stora gråa mattan är mjuk och gosig att vara på. Bägge killarna vill vara nära mig men det är Konrad som bestämmer. Han blir sur och morrar. Vill ha mig för sig själv. Stackars Coffy känner sig utanför. Så lustigt att hundar också blir svartsjuka/avundsjuka på varandra.
Cyklade 1,3 mil på motionscykeln medan Micke tog kvällsprommisen. Duschade och hoppade sen i mina nya, jätte mysiga pyjamasbyxor jag skickat efter och hämtade ut idag.