Nu räcker det!

Snacka om att vara insnöad. Vi hade inte en chans att ta oss till jobbet i morse. Tur att vi tog med oss datorerna hem. Det har stormat och snöat hela natten. Känns verkligen som att det räcker med snö nu.
På min schemalagda fikarast som började kl 9 gick jag ut och började skotta mig fram till fågelmatningen. Det tog hela rasten, sen var jag både svettig och skakis i armarna. Samtidigt kom Hansa och plogade vägen, han hade fått meka med snöslungan i natt för den går visst sönder hela tiden. Tror jag det som det toksnöar den här vintern.
Funderar på om jag har sett så här mycket snö förut. Tiden går, man glömmer fort. Minns ju att det var massor med snö när jag var barn och åren vi åkte till Vemdalen på påsklovet för att åka skidor. Där var det enorma mängder med snö.
Lyckades skotta fram gången igen som helt snöat igen. Har nog kommit nära 30 cm till.
Fint är det förstås men alla skoterspår är översnöad och borta så nu kan vi inte gå ner i skogen på ett tag.
Hela dagen har det snöat och det fortsätter än.
Gärdesgården håller på att försvinna, buskarna i slänten syns inte längre och det börjar bli svårt att kasta iväg snön för den rullar tillbaka igen.
Man kan ju undra hur detta ska sluta, vintern är ju inte över än på länge.
Skatorna har börjat komma oftare till fågelmatningen.
Äppelträdet har blivit en äppelbuske där fåglarna trängs om att få sitta.
Full fart vid fågelmatningen har det varit hela dagen.
​Hundarna har fått vara inne hela dagen. Coffy kräktes mycket och flera gånger i morse så jag känner mig lite orolig. Typiskt att det ska bli något när jag ska åka bort. Han har fått lite kokt ris och inte kräkts något mer på ett tag men jag tycker att han är lite dämpad och inte riktigt gamla vanliga Coff. Vi avvaktar tills i morgon för att se om vi ska ringa veterinär eller inte.
Jag måste in till sjukhuset i morgon och lämna in EKG-utrustningen. Sov gott i natt trots utrustningen.