Kvällsfoton!

Så typiskt att det ska vara superfint och soligt väder när man måste sitta in och jobba. Var helt enkelt tvungen att gå ut på lunchen trots att det innebär att det ryker tid på flexen. Blev en tur till “bolaget” och tillbaka. Var ändå ingen god mat i matsalen men det innebar att det blev problem med lunchmat. Fick räcka med en keso.
Efter kvällsmaten tog vi bilen bor till Hassel, parkerade vid Lövudden och gick med varsin hund upp till 305:an och tillbaka. Det fick räcka för i kväll.
Fyllde på med solrosfrön vid fågelmaten när vi kom hem, konstigt nog hade det knappt gått några frön idag heller. Mysko. Kan det vara sparvhöken som härjar runt. Nu var det länge sedan vi såg slagugglan och sparvugglan som brukar sitta som en kyrktupp i någon av grantopparna har inte synats till sedan i söndags.
Klart och friskt i kväll så jag blev sugen på att öva lite mer mörkerfotografering men det var svårt som vanligt, för mycket snö i vägen och garagebelysningen som stör. Ville inte släcka den eftersom det sedan nästan är stört omöjligt att tända den igen.
Vet inte om det beror på det kyliga vädret eller nya luftvärmepumpen men luften känns extremt torr just nu. Har problem med världens nästäppa, torra läppar som spricker och blöder, elektriskt hår mm. Någon som har nåt bra tips?