Frö- eller Frida-Fredag!

Micke har bakat Fröknäcke idag. Å det är ju så vansinnigt gott. Behövs inte ens något pålägg. Räcker med lite Bregott eller ingenting alls. Funkar hur bra som helst att äta bara.
Rösten börjar sakta bli normal igen. Jobbade hemma idag. Hade 17-passet som absolut inte är mitt favoritpass men jag började halv 9 så jag kunde i lugn och ro lyssna på Sportradion till morgonkaffet och fick höra hur Frida Hansdotter tog guld i slalom. Hur spännande som helst, vågade nästan inte andas under åket. Helt otrolig vilka duktiga skidtjejer vi har som fixar medaljer till Sverige.
Länge har jag drömt om att kunna få en fågel att äta ur min hand. I år har jag äntligen lyckats. Flera gånger nu har Svartmesen kommit och tagit sig en nöt. Sitter t o m och väntar när jag kommer ut med fågelmaten. Tog med mig storkameran och tänkte dokumentera men det gick inte alls som jag tänkt mig. Svartmesen blev skrämd av ljudet från kameran. Det gick bättre när jag filmade med mobilen.
Någonting blev läskigt, alla ekorrarna for upp och gömde sig i björken men jag lyckades aldrig se vad som skrämde dom.
Eldade upp lite pappersskräp igår kväll. Lyste  upp ordentligt i vintermörkret.
Vädret ser ut att bli jätte tråkigt i helgen och på söndag ska jag jobba. Det är releasehelg och en massa saker ska verifieras. Trist men jag får ledigt en annan dag istället.