Sparvöga!

Så var det dags för “releasehelg” på jobbet och jag hade åkt på att jobba tillsammans med Lotta och Kristoffer. Måste ju erkänna att jag inte var särskilt sugen men tyckte att det var lika bra att få det avklarat. Kan ju inte påstå att det blev särskilt ansträngande men på något sätt så blir jag psykiskt trött av att behöva sitta på pass och vara beredd på att det ska ringa.
Sen envisades sparvhöken med att jaga runt huset och vid fågelmatningen hela förmiddagen ända fram till lunch. Jag höll på att bli tokig. Han var verkligen inte lätt att fota bland grenarna.
Såg aldrig att han fick utdelning för sin jakt. Lär väl vara jätte hungrig så han dyker säkert upp i morgon igen.
Förstår ju nu varför det går så lite solrosfrön vissa dagar.
Det känns liksom extra spännande att få fota rovfåglar och ugglor. Önskar att jag var lika duktig på att fota som andra.
Efter avslutat arbetspass var det bara att sätta hundarna i bilen och fara in till Sundsvall. Söndagsmiddag hos svärmor stod på Agendan. Hon bjöd på trerättersmiddag, Jätte gott med räkcocktail till förrätt, plommonspäckad fläskkarré och punschparfait.
Nu är det inte många minuter kvar till sista avsnittet ever av Bron. Å jag har sådan ångest över att det ska ta slut och jag misstänker så att det inte blir något bra slut. Speciellt inte när SVT skriver “Varje Saga har ett slut!”. Hade verkligen velat se flera säsonger.