Instängt!

Undrar egentligen vad nötväckan har för planer för den bruna holken. Den är är där och kikar in hela tiden nu, ibland tycker jag mig t o m med se två. Blåmesarna är inte särskilt glada.
Istappar i långa banor hänger från taket. Tror inte jag har sett så många och så långa tidigare. Mulet varenda dag och det småsnöar mest hela tiden. Är faktiskt lite less nu. Vill ha soliga vinterdagar med dagsmeja.
“Show me your teeth” sjunger Lady Gaga. Ja det passar på Coffy & Konrad. Blir nästan alltid tandvisning när de busar med varandra. Ser coolt och häftigt ut.
Av någon underlig anledning blir de alltid jätte busiga när man kommer ut och ska hämta dom från hundgården. Idag fick de vara ute ett par timmar på eftermiddagen. Vi har jobba hemifrån idag eftersom vi skulle få hem vår nya spis.
Konrad är den som är smidigast och snabbast.
Lätt och snabbt flyger han fram.
​De har inte mycket utsikt nu. Bara Coffy som kan titta ut när han hoppar upp på kojtaket. Vår goa granne tycker att det är tråkigt att han inte kan se dom från sitt köksfönster på dagarna nu. Snön kan gärna få smälta ihop lite grann nu.