Kalasväder!

Idag har det varit hur fint väder som helst. Var lite kyligt i morse, -10,9 grader hemma i Västerbränslan och -17 när vi kom ner till Lucksta. Inne i Sundsvall var det -13. Tog det lugnt i morse, börjar ju halv 8 tänkte jag för det brukar jag alltid göra på tisdagar.
Fick lite onda aningar när vi gick från bilen över parkeringen att det var något som inte stämde. Jo jag började kl 7. sån tur var kom jag inte mer än kanske 5 minuter för sent. Lite pinsamt att jag missat schemaändringen.
Bilden ovan föreställer Slåttjärn, där brukar det vara ett svanpar vid det här laget, ett par knipor och ganska mycket öppet vatten men i år ser man bara ett snötäcke.
Kunde bara inte vara inne när vi kom hem från jobbet. Bytte om snabbt som attan, hundarna ville inte ändå inte äta så jag tog med mig dom ut på en längre promenad. Micke som har varit på en work shop hela dagen och lyssnat på en massa engelska föredrag la sig på soffan en stund. Tittar man ordentligt på bilden ser man en travhäst med kusk på andra sidan sjön.
Ett typiskt vårtecken. Coffy lägger sig på vägen och vill inte vända och gå hem.
Konrad blir lite brydd och undrar vad Coffy pysslar med men han tjurar på som den tjuriga och envisa hund han är.
Lyckades få med mig Coffy några steg men så tog det stopp igen. Han är bra lustig med det där att han ska lägga sig när han inte får som han vill. Om han själv fick bestämma skulle han säkert gå hela vägen ner till Lucksta och kanske lite till och då skulle han tokdra hela vägen.
Tufft att vara hästägare i vinter, man måste ploga banor i hästhagarna.
Fick besök av några grönsiskor vid fågelmatningen.
Mickel Räv tassade runt nere på lägdan.
Har FaceTimat med “Göteborgarna” i kväll. Verkade som Tuva tyckte det var roligt att se “farmor”. Nu kan hon sitta själv, klappar händerna och håller för öronen.