Rådjur och fåglar!

Nu gäller det att se upp på morgonen. I morse fick vi tvärnita med bilen strax innan travtränare Henrik Svensson i Östansjö. Två rådjur sprang ut framför bilen, två valde att stanna kvar på andra sidan.
Fick hiva över kameran till Micke som satt på “rätta sidan” så det är han som har fotat de 3 bilderna på den fina råbocken med basthuden kvar.
Här lessnar dom på oss och vänder rumporna till och travar vidare.
Jag fick chansen att fota det andra paret som stannade kvar på “min sida”.
Så vackra att se på i morgonsolen men vi stod väldigt dumt till så vi hade en jäkla tur att det inte kom någon bil bakom som det annars alltid brukar göra.
Nöjd med några fina bilder i kameran fortsatte vi in till jobbet.
Gick ut en sväng på lunchen i finvädret för att få lite luft och sol. Nu har måsarna börjat komma in till stan. Tog några bilder på den här tjuriga fiskmåsen som verkade ha många åsikter.
Hängde med Micke bort till Norrhassel för kvällspromenaden med Coffy. Tur var väl det för jag fick se årets första sädesärla. Kändes jätte konstigt att se den trippa runt på snön.
Sädesärla eller “kukurella” som man säger här på byn. Det låter jätte roligt. Googlade på kukurella och fick fram att man säger så i Hälsingland men så bor vi ju nära Hälsingegränsen.
Micke och Coffy travade på för fullt. Jag kom på efterkälken. Tog en Ipren och en Alvedon men det hjälpte inte i kväll. Jävla artroshelvete.
Älskar små grå lador.
Svart kisse på vägen. Är det inte då man ska spotta 3 gånger. Det glömde jag.